Close
A qui votareu el 10N al País Valencià?

A qui votareu el 10N al País Valencià?

Em sent totalment orfe de representació política al País Valencià. Les darreres estratègies polítiques de Compromís les sent totalment partidistes, més enfocades a arrapar vots i guanyar a tota costa que a defensar uns ideals. Amb la popular excusa d'”eixamplar la base” , tal com estan fent ERC a Catalunya, renuncien a alguns principis que molts considerem essencials.
https://youtu.be/3CWkjaItpmw
Que una de les cares més visibles del seu partit haja fet declaracions menyspreables contra el president Puigdemont, ja és motiu suficient per a repensar el vot. D’altra banda, la darrera incorporació del partit a les files de Más Madrid  ha sigut totalment decebedor per a molts votants amb un perfil més valencianista i internacionalista. I per a rematar, no han sigut capaços ni de signar la Declaració de la Llotja de Mar.
Veig a Compromís un partit amb por.  S’autocensuren per la catalanofòbia imperant a l’Estat Espanyol i eviten pronunciar paraules “malignes” com Països Catalans, autodeterminació, dret a decidir dels pobles…ei! però són cosmopolites perquè van amb Más Madrid a les eleccions.
I que queda el Bloc en tot açò? Algú sap on està el Bloc?  Signant una declaració per la llibertat dels pobles de l’Estat sembla que no… que no és hora ara, que venen eleccions…que no estem en l’edat, i tot això i allò.
https://www.youtube.com/watch?v=5Qq-mQcxTf0
Veient l’anàlisi d’escons de Vilaweb a la demarcació d’Alacant, em decante per votar a Unides Podem, per fer alló del vot útil en un panorama polític, al meu parer, lamentable. No em puc creure ni que estiga escrivint açò! Unides Podem, altre partit que va començar fort i va acabar autocensurant-se. De ser abanderats de la revolució del proletariat amb Marx i Engels al capdavant, van acabar afluixant per no espantar als votants. Tot i aixó, veig que ha augmentat la por que tinguen representació política, no? Sembla que els poders de l’Estat han forçat aquestes eleccions perquè no volen a Unides Podem al congrés.  I si els votem? A El Salto Diario podeu llegir les principals diferències (més aviat semblances) entre Unides Podem i Más País.

I tu, a qui votaràs el pròxim diumenge?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *