Close
AVUI REUNIÓ A LA CASA DE CULTURA

AVUI REUNIÓ A LA CASA DE CULTURA

La plataforma “Quina Castalla Volem”, ens convida a assistir avui a les 20,00 hores a la Casa de Cultura de Castalla per a tractar de resoldre els dubtes sobre la tala indiscriminada d’arbres a l’avinguda d’Onil.

Ens han tallat l’Avinguda d’Onil, però ara ja van a per les moreres de l’avinguda de l’Argentina! (de xiste:existen quejas vecinales relativas a ratas que viven en el interior hueco de las moreras y que cortan a mordiscos los cables del alumbrado público) Si no ens menejem, ens deixaràn el poble com un secarral. Per que la seua forma d’actuar es eixa: Que molesten uns arbres, els tallem! Que hi ha rates? Tallem les moreres. Uns grups de música que no ens apanyen? no els deixem tocar. Que el poble vol parlar? doncs no els deixem que vagen als plens de l’ajuntament. Que la gent vol manifestar-se? els tatxem d’il.legals i els enviem a la policía.

Que bonica quedarà la Ofrena de Flors aquesta any si ens lleven les moreres, no siga cosa que alguna rata pose en perill la salud d’algún fester. Que fort.
Molta por i molt poca vergonya. Image Hosted by ImageShack.us

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *