Close
EL DISC DE LA SETMANA: ORXATA SOUND SYSTEM 1.O

EL DISC DE LA SETMANA: ORXATA SOUND SYSTEM 1.O

Avui, dia sense cotxe, ja ha sortit el nou disc d’ Orxata Sound System, anomenat "1.0", i amb llicència Creative Commons, que permet la seua difusió sense ànim de lucre.

Aquest grup de música "post-bacalao" (com ells s’anomenen) han portat aire fresc a les nostres oïdes. Vos preguntareu:" Bacalao? ", però aquest grup no té res a veure amb Ximo Bayo ni amb Paco Pil. Mesclen sons com l’electro, ragga, drum’n’bass,rock, rap, jazz, folk, techno… Però la barreja de tots aquests elements fan un so únic que sols es pot anomenar Orxata.

El disc comença amb La Mascletà i S’obrin les Portes , cançons que, juntament amb algunes altres del disc, ja podíem escoltar a les seves maquetes. Al disc hi participen Carles Belda a l’acordió i Marcos Úbeda i Dj Chola d’Obrint Pas, amb el trombó i els plats respectivament. El grup es composa de tres canants (Violeta,Carla i Neus), un agitador (Jordi Drut), baix (Jaume), programacions (Carles) i trompeta (Natxo).

Un disc que a ningú deixarà indiferent, en el que hi ha que tindre la ment oberta a altres músiques (excepte pop-brossa,techno-rumba i maquineta, que no sé quin gust podrà tindre la gent per escoltar això), per a agafar-li el gust. Si vols canviar de sons alguna vegada, el millor disc es aquest.

Hi ha que promoure la cultura valenciana, i si és amb Creative Commons, més raó per a fer-ho.

Descarrega’t Orxata Sound System 1.0

2 thoughts on “EL DISC DE LA SETMANA: ORXATA SOUND SYSTEM 1.O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + 6 =