Close
EL DISC DE LA SETMANA: SKALARIAK, SKA REPUBLIK CONCERT!!!!

EL DISC DE LA SETMANA: SKALARIAK, SKA REPUBLIK CONCERT!!!!

Vaja discàs el directe dels Skalariak! 27 temes amb els que fan un paró a la seua carrera, esperem que no siga un adéu i siga un “fins després”.

Des de que comença el concert (que es a Barcelona, com no!) es nota que és un moment molt especial. La inicial Ska Republik! i les seues notes que sonen a “ja ens veurem”…”Global Musik” un no parar de moure els peus i ballar ska, i així durant tot el concert! I ja en la sexta pista ens regalen el “Jose Republica”, tot un himne recent de la música revolucionaria, per a que anem a enganyar-nos? “Silba la ametralladora, ya empieza el tiroteo…” i més festa!!!

Aquest primer disc acaba amb tres temes que s’han convertit també en un referent dins del panorama ska i punk del país: “Todos los Hintxas”, “Vodka Revolución” i el “Skalari Rude Klub”. I encara queda un disc!

Comença la segona part amb una de les seues famoses introduccions, amb “Sarrera II”, per donar pas a “La màquina ska”, aquest ska de l’antiga escola.
Després d’uns temes més com “Rabia” i “Fuego de Revolución” arriben a la part final del concert amb el “Sarrera IV” i les set bombes finals amb “Naturarekin Bat” (un no parar) “Puto Alcohol”. “Jaia”, “Despideme”, on el bateria ens fa una demostració ben bonica de les seues qualitats, “Segi, Segi, Segi”, on la gent ja està completament desbordada d’adrenalina, “Solo Vivir” on més d’un acabaria totalment mort a terra, i la esperançadora cançó final “Corazón Rebelde” amb eixa magnífica introducció de gaita…Senzillament impressionant. No he volgut enrollar-me més, no hi ha suficients paraules per a explicar les sensacions d’aquest meravellós concert.

Si pots comprar aquest disc, compra’l! També el pots baixar clicant ací.

4 thoughts on “EL DISC DE LA SETMANA: SKALARIAK, SKA REPUBLIK CONCERT!!!!

  1. Eis, gràices per la teva descripció, curta ( no t’has tirat el rollo que es tiren els experts) però intensa. Ara estic baixant-me’l…no hem puc creure que estiga fent-ho sense utitlitzar el Pando.
    He de dir, que he entrat alguna volta al teu blog (crec perquè ens vas fer un comentari al vídeo dels Pingüins Salse 05 del Festivern no?) En fi, t’he agregat al meu blog personal que pots entrar quan vulgues!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *