Close
EL SOU

EL SOU

Es raonable que l’alcalde d’una petita ciutat de 9.000 habitants cobre més que l’alcaldessa de Palma de Mallorca ( 379.898 habitants segons viquipèdia)? Moltes coses es diuen al carrer, però la més freqüent: "es que es metge". I? Es pensen que som idiotes? Més raó encara! El sou de metge + el sou d’alcalde + pagaments extra+… I quin caradura!! L’alcaldessa de Palma també té estudis, té que dirigir una ciutat amb uns 370.000 habitants més que la nostra, i cobra menys que el nostre!! Que golosos son els diners…

Amb tanta llei que fan per a tallar-nos la nostra llibertat, els nostres sous, el nostre futur, però que poca pressa que tenen per a fer una llei que regule el sou d’aquests caresdures.

1 thought on “EL SOU

  1. Jo sempre he pensat que el alcalde d’alcoi era un golfo i un poca vergonya per pujar-se el sou un deu per cent arribant als 60000 euros.Pero lo del vostre alcalde es de premi.Encara que cal dir en la seva defensa que a tingut bon mestre el tipo aquest.Alcaldes com Rico son dificils de substituir eh?

    Mare meua com esta la foia de castalla,

    salut

    dimoni de xiquet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + fourteen =