Close
Expulsat d'una empresa per no tallar-se el monyo…un dilluns (recortes de la prensa seria)

Expulsat d'una empresa per no tallar-se el monyo…un dilluns (recortes de la prensa seria)

De vegades pose alguna cosa personal al bloc, i avui es una d’elles. I quina! Bé, tampoc es per a tant, però es curiosa almenys. Bé, doncs fa una setmana que vaig començar a fer les pràctiques a una empresa d’Alcoi que es dedica al manteniment d’empreses.La primera setmana va ser prou tranqui?la, no fèiem molt, la veritat. Ni el meu instructor (que no es l’amo) ni jo anavem de cul. (això si, molt simpàtic i bon tio, la veritat). I aquesta setmana ja es veia moviment, ja anàvem a empreses, i ja hi començava a haver-hi mes feina…

Però clar, jo em vaig retallar la cresta el divendres! Com cada mes des de fa 4 anys! Quina sorpresa la meva el dilluns quan el alt mandatari de l’empresa em va dir que tenia que llevar-me-la! Abans es veu que com ho duia 2 centímetres més llarg per els costats no es notava tant….Bé, tampoc hem va saber tan mal, i vaig pensar…Doncs ja va sent hora de canviar un poc de look (això si, un poc trist…4 anys es noten!)

Com tots sabreu, les perruqueries tanquen el dilluns, o això pensava jo. A mi sincerament, és la meva mare l’encarregada de fer-ho. Però un dilluns a les 9 de la nit no vaig a dir-li que es pose a tallar-me el monyo, la veritat. (segurament l’amo de l’empresa aquesta si, per el que es veu… I si duu cresta la tira de casa!)

Doncs bé, avui ja no seguisc en l’empresa.M’han “despedit”de les pràctiques del mòdul!! Es veu que com no m’he tallat la cresta en menys de 24 hores ja no done la imatge que necessita aquesta empresa. Increïble? Normal? Que cadascú pense el que vulga, però “despedir” a un estudiant per no tallar-se el monyo un dilluns (que no obrin!!!! no crec que li haja preguntat a ma mare si ho fa ella…) hem pareix una falta de respecte i una prepotència al.lucinant.

Bones Notícies? Si! Ja no hem talle la cresta (gràcies que no ho vaig fer ahir, que el dissabte tenim concert!!!) , estic més a prop de casa, i segurament aprendre més que el que estava fent.

A veure si despedeixen a Beckham (cresta i cresta i mes cresta, la veritat es que estàn xules, jejej) algún dia per els cabells tan estrafolaris que porta normalment. Per no parlar de Dennis Rodman, A no! que eixos tenen pasta! pasta! pasta! Si al final tot acaba en lo mateix: Pasta! Pasta! Que no en tens?, pos al carrer!

9 thoughts on “Expulsat d'una empresa per no tallar-se el monyo…un dilluns (recortes de la prensa seria)

 1. Ie que fort! Com que t’han tirat? Aixó és indignant i digne de denunciar ( a vore si ara vas a fer-te famós i et vegem al diari de Patricia dient que et van tirar per portar cresta xd!!). En serio, que fort hem pareix… Si és com has posat ahi, a vore si t’has inventat algo eh pillin ( que no que és conya).

  Parlant ara en serio, es podria fer alguna cosa per a denunciar aquesta empresa no?  

  Vinga ànims!

 2. caguenlostia axò no pot ser, la veritat, que fa 1 setmana o menys que no ens vem… i ara entre al blog i m’encontre amb açò… puta que asco de tio no? eee millor!! si has ixit d ahí millor, que per a mal de caps ja en tenim prous nosaltres, estic d’acord amb twenty… xè ja ens vem per allí dalt, aquest divendres no puc anar al concert, que és l’aniversari de victor i mon anem no se on de festa, ja ens vem jordiet, ja trobaràs una cosa millor!!! au

 3. Si, crec que es veritat. Encara estic assimilant aquesta increible estupidesa, però la veritat es que encara no la crec ni jo.
  Probablement podria dir alguna cosa al Sindicat d’Estudiants del Països Catalans, però…jo que se. Tampoc crec  que valga la pena…
  Salutacions!

 4. Hola “pellikna” soc Josep Tadeu president d’Esquerra Republicana d’Onil i membre de l’executiva comarcal de l’Alcoià. He vist la teva historia i es molt trista, tindries que fer algo legalment. Si vols i t’apeteix podem denunciar-lo públicament als mitjans de comunicació (fer alguna roda de premsa, comunicats, etc.)

   

  En fi, lamente la teva historia, per qualsevol cosa ja s’has on estic.

   

   

 5. Moltíssimes gràcies, però la veritat es que…ufff.. Dona igual. El professor ja està buscant altre lloc per a poder fer les pràctiques. A més a més a l’empresa en qüestió hi ha molt bona gent, era el “jefe” el que es veu que coixejava. Jo que m’havia comprat roba per a no anar de “indepe” ni de “roig” ni de res de res…però es veu que amb el monyo ja saben de quin partit eres…jajajaja. Gràcies a tots!. (ja tinc roba pals dissabtes…)

 6. Ànims,
  Em sembla patètic el que fan. Com que la societat no accepta certs tipus d’ imatge, alguns empresaris prefereixen fer aquestes coses. Per sort no totes les empreses són així.

  Al final alguns es faran la cirurgia estètica, per que porten la etiqueta de “lletjos” catalogada per la societat en general.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *