Close

La terrible hipocresia de la gent d'esquerres

Oh! Si pareix un titular de la Gaceta, El Mundo o algun diari d’estos! Increïble.Però més aviat és tot el contrari!  Com deia el senyor Ovidi Montllor “Autocritica i Crítica“:

Quina és la porta que s’obre sense pany?
Quantes persones et reben sense engany?
Quants parlen d’ells dient que de tu parlen?
Quan m’estaran posant en dubte ara?

Des de fa un parell de dies que em ve a la ment una terrible situació. No deixe de pensar en ella, i com sempre faig , canalitze els sentiments mitjançant l’escriptura (de cançons, de històries, de coses com aquesta) . Tristesa, amor, alegria, ràbia, ira. Aquest més bé diria que va entre la ràbia i la ira. La desesperació i la angoixa.  I tot açò a què ve? Doncs té a veure amb el conseller de turisme de les Illes Balears, que com sabreu, s’ha fotografiat amb els testicles d’un cérvol abatut al cap. Sí, és una imatge que no és molt agradable. Però no és prou més horrible l’assassinat sistemàtic de milions i milions d’animals per a que tu tingues companatge a la nevera??  No és prou més horrible nàixer per a morir a fàbriques industrials, que ser abatut per un caçador vivint en llibertat?? Jo ho veig prou, (però prou!) més horrible. Distintes formes de veure una mateixa situació? Diferents percepcions de les persones? Ho dubte. Però posar-se una bena als ulls i oblidar la més gran i complexa lluita de totes per les que deuria de lluitar l’esquerra, és molt molt més fàcil!
Quanta hipocresia. Quina credibilitat té (la major part) de la gent d’esquerres?? Si entre totes les denúncies per tortures, per violència, per discriminació, per sexisme, i etcètera i etcètera… oblidem una de les més importants, i som partícips en major o mesura d’ella…. quina credibilitat tenim???  Jo crec que més bé poca. Gens. O es que acás hi ha tortura bona i tortura dolenta? Racisme bo i racisme dolent? Hi ha discriminació bona i dolenta? Veritat què no? Totes les discriminacions i totes les tortures són iguals de dolentes.

Sort que hi ha alguna (molt poca) gent d’esquerres que sí que fa alguna cosa (com per exemple Aïda Gascón, candidata d’ICV-EUiA i presidenta d’AnimaNaturalis). No es tracta de canviar radicalment el teu estil de vida (jo he estat voreta a 25 anys amb una bena als ulls). Però primer hi ha que acceptar que s’està cometent diàriament una atrocitat.  La majoria de gent d’esquerres no fa ni això.

porquet sense llibertatGary Yourofsky ho explica molt millor que jo. I Aïda Gascón també!
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ZzvK5uLu7F0]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + 6 =