Close
Música, Pólvora i Trons: Lax'n'Busto, Objectiu:La Lluna

Música, Pólvora i Trons: Lax'n'Busto, Objectiu:La Lluna

Discàs enorme d’aquest grup del Vendrell, que fa uns mesos que va sortir a la venda. Després d’haver-lo escoltat desenes de vegades, cada cop veig més necessitat de parlar d’ell.

Si amb “Relax” ja vam gaudir d’uns temes exce?lents (memorables “Blues dels Diumenges”, “Ara o Mai”, etcètera), ara aquest disc està a l’altura de qualsevol dels anteriors amb Pemi Fortuny.

Des de les inicials “Intuició” i “Sense Sentit”, hard rock amb el toc Lax N Busto tan característic, fins a cançons més suaus i més “comercials”, com “Que boig el món” o “Començar”.

I les que mes m’agraden: “Fish in the Water” i ” Com gat i gos” que queden de meravella amb la veu del nou cantant Salva Racero (genial!), que borda el Rock and Roll que es desprén de cada acord d’aquestes sensacionals cançons!

Recomanable 100%, i amb la productora Sylvia Massy, que ha treballat amb grups com System of a Down, R.E.M, Red Hot Chili Peppers, Deftones, Tool…i Lax N Busto! Clar que sí!

Podeu baixar-lo ací

Si us agrada, seria una gran ajuda per a la nostra cultura que també el compràreu. Hi ha que ajudar als grups de la nostra terra!

4 thoughts on “Música, Pólvora i Trons: Lax'n'Busto, Objectiu:La Lluna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *