Close
ROVIRA CONTRA ESPANYA

ROVIRA CONTRA ESPANYA

A pesar de no ser res de l’altre món, el debat d’avui de la primera cadena de la televisió espanyola ha segut entretingut. Polítics d’esquerres i de dreta han tingut els seus minuts per a contestar a les preguntes dels assistents, i algunes d’elles han segut bastant curioses. Sobretot les de Carod Rovira, que lluny de contestar el que la gent vol escoltar (com alguns), o d’evitar contestar les preguntes, ha fet un bon treball (en relació a altres dies, clar està).

S’ha notat la presència de nacionalistes espanyols molt especialment en l’intervenció de Rovira, però no han pogut amb ell. El xic que ha preguntat sobre la llengua catalana a la feina, s’ha quedat sense paraules amb la contestació de Carod, per que l’home a contestat l’evident, lo que als nacionalistes espanyols se’ls oblida, i es que a Catalunya hi ha dues llengües oficials.Tindrà mes dret a fer feina el que sap les dues?

Ja cap al final del programa, altra nacionalista espanyola ha donat peu a altra contestació magnífica de Rovira quan aquesta li ha dit que el català ni vol, ni pensa ensenyar-se’l.

Doncs, com vol vostè que vulguem estar a un país on la gent pensa així? Ni volem ni voldrem, per que amb aquests polítics espanyolitos, cada vegada la gent s’adonarà més de que no ens volen. Es pensen que la seva llengua es la única, que la seva cultura és la única, que la seva bandera és la única, que la seva ideologia té que ser també la nostra, i intenten imposar-la a la força… I així els va, un país dividit on la gent te vergonya de traure la bandera, i si la traus eres feixista per que el principal partit polític que demana que la treguen, no ha condemnat mai la dictadura franquista. Es més, són els mateixos, els fills, o els nets de qui manaven en Franco! I volen que siga agradable admirar la seva bandera?

I a mi hem diuen Jordi, no Jorge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six − 5 =