Close

ULTRA-NAZIONALISME ESPANYOL

No fa falta ni que comente. Però el poc trellat aquest no pot estar en la xarxa. Ni té arguments ni té trellat, es una falta de respecte a tots els qui defenem un món dels pobles i per als pobles, dels treballadors i per als treballadors. Per que la història es nostra, i la fan es pobles, entra al Youtube i "talla" aquest vídeo. Es ben senzill, tan sols tens que entrar al Youtube i clicar sobre "Flag as Inappropriate". Jo aniria més lluny i enviaria una carta als administradors ( copyright@youtube.com ) del Youtube explicant-los la situació de discriminació i odi que proporciona aquest vídeo cap al nostre poble.Si no funciona, sempre podrem dir que el vídeo incompleix el copyright al posar la cançó de Vangelis!!

3 thoughts on “ULTRA-NAZIONALISME ESPANYOL

  1. La lletra i la imatge, és molt interessant. Molt bons els manufacturadors del producte. A vore si els nostres creadors d’imatge, campanyes,e tc, n’aprenen.

    Estic per saber qui són i donar-los un euro d’almoina.

    Ja ho digué Marx, Groucho: "si no es pot aconseguir quelcom per addicció, provem-ho per substracció".

    Cordialment, Pellikana.

     

  2. M’agradat molt, sobretot per que dedueixo pel que diu el text que el PPC no és un partit català. També m’ha agradat que l’home ha posat totes les imatges dels Països Catalans que a trobat al Google i sense adonar-se’n n’ha posat una d’anticatalana. També hem pregunto quin problema hi veu en el mapa GEOGRÀFIC de la catalunya nord. En definitiva, una gran obra.
    A reveure!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + nineteen =